Briller

Din lokale optiker

Hos Vinstra Synsenter vil våre erfarne optikere og kundeveiledere ta godt vare på deg, og vi strekker oss langt for å hjelpe deg på best mulig måte.

Vi håper å gjøre oss fortjent til å være ditt førstevalg når du skal velge lokal optiker, og vil stå på pletten for alle som trenger en synsprøve på Vinstra og i omegn.

Her vil du til enhver tid finne et rikt utvalg av både innfatninger og designersolbriller, og vi hjelper deg gjerne med å finne DIN nye brille. Vi tar både hensyn til farge, stil og ansiktsfasong.

Men det aller viktigeste er GODT SYN, og riktig valg av glassløsning vil være avgjørende for at din synsopplevelse skal bli optimal. Dette har vi til sammen 90-års erfaring i, og vi vil fortsette å holde oss faglig oppdatert, for å til enhver tid, kunne tilby deg den beste optiske løsningen!

Vi er medlem i c)optikk, som er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Brillemote er vår lidenskap, og solbriller og briller av beste kvalitet, håndplukkes fra verdens ledende produsenter.

Når du kjøper komplett brille og velger kvalitetsglass med beste overflatebehandling, får du automatisk en Privilegiums-rabatt på videre kjøp av komplette briller hos oss. Den første brillen du kjøper betaler du vanlig pris for. Deretter vil du få rabatt på ALLE dine briller med beste overflatebehandling!

Fordelsprogrammet er personlig og tidsbegrenset (over tre år), men det er ingen skjulte kostnader, bindingstid, eller annet du trenger å forholde deg til. For mer info, se: Privilegium fordelsprogram.

Dette fordelsprogrammet kan også kombineres med rentefri, månedlig nedbetaling. For mer info, se: C-Konto/c-easy

Spør i butikken om hvilke betalingsmåter vi kan tilby, og du skal være trygg på at våre råd kommer både fra hjertet og hodet.

Eget verksted

Som en optikerforretning med kunden i fokus, har vi bevisst valgt å investere i eget verksted. Her sliper vi brilleglass, monterer briller og utfører reparasjoner raskt og effektivt, samtidig som vi kan kvalitetsikre jobben i alle ledd. Optikerfaget er et tradisjonsrikt håndverk, og vi fører stolt denne tradisjonen videre, sammen med dagens moderne løsninger!

Vi kan tilby alle våre kunder:

  • 3 måneders tilvenningsgaranti på nye glass
  • Uhellsgaranti: 50% rabatt innenfor ett år
  • Rente- og avgiftsfri delbetaling
  • 3 års produktgaranti på både glass og innfatning
  • Livslang brilleservice på dine briller
  • Kostnadsfrie prøvelinser ved nytilpasning av kontaktlinser
  • Privilegium: et fordelsprogram som gir gode rabatter (se link på siden)

Våre merkevarer

Morel, Oakley, Bellinger, Vendela, Maui Jim, Guess, Ørgreen, Jean Paul, Bliz, Johaug, Röst, Per Spook, Tree, Woow, Pro Design m.m.