Kontakt oss

Mandag - Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag 09:00 - 14:00

Våre ansatte

Ole Flækøy OPTIKER/OPTOMETRIST ole@vinstrasynsenter.no

Ole har over 35 års erfaring som optiker, og de fleste gudbrandsdøler setter nok et likhetstegn mellom Ole og 'brillebutikk'. Han har rikelig med både kompetanse og tålmodighet, og er pinlig nøye i alle ledd. Ole tilpasser også svaksyntoptikk, skytterbriller og spesiallinser.

Bjørg Blomberg Kolås KUNDEVEILEDER/DAGLIG LEDER post@vinstrasynsenter.no

Bjørg har over 20 års fartstid som kundeveileder og med å holde orden i sysakene. Hun har et særdeles godt øye for både farge og design. Som kunde hos oss, skal du være trygg på at du får en brille som både er kledelig, og som passer din stil - Bjørg gir både gode og ærlige råd, alltid med et glimt i øyet.

Roald Lien KUNDEVEILEDER/VERKSTEDANSVARLIG post@vinstrasynsenter.no

Roald har over 20 års erfaring på optisk verksted, men er også gladelig med deg for å finne din neste brille, eller solbrille. Som oftest er han å se (plystrende eller syngende) bak spakene på slipemaskina, og han har redda mang en uheldig brillekunde, som den humørfylte problemløseren han er.

Lene Stokkevåg Eide OPTIKER/OPTOMETRIST lene@vinstrasynsenter.no

Lene har vært i optikkfaget i over 25 år, og sunnmøringen trives veldig godt med å hjelpe både unge og gamle gudbrandsdøler til å få et best mulig syn. Kontaktlinsetilpasning og behandling av tørre øyne er også en del av jobben, men hun synes først og fremst at møtet med pasienten er det som gjør arbeidsdagen så spennende.