Kontakt

Ny butikk - kjente fjes!          VELKOMMEN TIL VINSTRA SYNSENTER!

Åpningstider

Hverdager: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-18:00
Lørdag: 09:00-14.00

Kontakt oss

95 25 26 40

post@vinstrasynsenter.no

Furulundvegen 15

Våre ansatte

Bjørg hos Vinstra Synsenter

Bjørg Blomberg Kolås

Kundeveileder/Daglig leder

post@vinstrasynsenter.no

Bjørg har 20 års fartstid som kundeveileder og med å holde orden i sysakene. Hun har et særdeles godt øye for både farge og design. Som kunde hos oss, skal du være trygg på at du får en brille som både er kledelig, og som passer din stil - Bjørg gir både gode og ærlige råd, alltid med et glimt i øyet.

Roald hos Vinstra Synsenter

Roald Lien

Kundeveileder/Verkstedansvarlig

post@vinstrasynsenter.no

Roald har 20 års erfaring på optisk verksted, men er også gladelig med deg for å finne din neste brille, eller solbrille. Som oftest er han å se (plystrende eller syngende) bak spakene på slipemaskina, og han har redda mang en uheldig brillekunde, som den humørfylte problemløseren han er.

Lene hos Vinstra Synsenter

Lene Stokkevåg Eide

Optiker/Optometrist

lene@vinstrasynsenter.no

Lene har vært i optikkfaget i 23 år, og sunnmøringen trives veldig godt med å hjelpe både unge og gamle gudbrandsdøler til å få et best mulig syn. Kontaktlinsetilpasning og behandling av tørre øyne er også en del av jobben, men hun synes først og fremst at møtet med pasienten er det som gjør arbeidsdagen så spennende.

Ole hos Vinstra Synsenter

Ole Flækøy

Optiker/Optometrist

ole@vinstrasynsenter.no

Ole har over 30 års erfaring som optiker, og de fleste gudbrandsdøler setter nok et likhetstegn mellom Ole og 'brillebutikk'. Han har rikelig med både kompetanse og tålmodighet, og er pinlig nøye i alle ledd. Ole tilpasser også svaksyntoptikk, skytterbriller og spesiallinser.